Felavatta új kerületi irodáját a Jobbik

Írta:  2013.06.07.
Központi helyre, az Üllői út 489-es szám alá költözött a Jobbik XVIII. kerületi szervezete.
Központi helyre, az Üllői út 489-es szám alá költözött a Jobbik XVIII. kerületi szervezete. Az új irodát június 6-án avatták fel, a telt házas klubesten Hartaházi Miklós, a mozgalom kerületi elnöke köszöntötte a megjelenteket.

– Az MSZP-s városvezetés 2009-ben eléggé eldugott helyen, Pestszentimrén adott nekünk irodát. A 2010-es önkormányzati választások után az új, fideszes vezetéstől kértük, hogy egy frekventáltabb helyen biztosítsanak számunkra irodát – mondta Hartaházi Miklós. – Több ajánlatot is kaptunk, amelyeket egészen addig elutasítottunk, amíg nem sikerült nekünk is, mint a többi pártnak, az Üllői útra költöznünk.
A korábban többek között autószalonként és nyomdamúzeumként működő helyiséget a felújítás után a Jobbik kerületi tagjai és a politikai szervezet támogatói rendezték be. 
– Szándékunk szerint sikerült olcsón, de megfelelő színvonalon berendezkednünk, köszönhetően szimpatizánsaink önzetlen segítségének. A végeredmény látható. Az összefogás eredményeképpen egy olyan irodát tudtunk megnyitni, amilyet megálmodtunk.
A Jobbik kerületi szervezete az új irodát valódi közösségi hellyé szeretné tenni, programok szervezésével, neves közéleti személyiségek és művészek meghívásával. A megnyitó esten Hartaházi Miklós úgy fogalmazott: bízik abban, hogy a kerületi nemzeti oldal bázisa olyan hely lesz, ahol a szimpatizánsok beszélgethetnek, feltöltődhetnek, tanulhatnak, és az itt megszerzett tudást a nemzet szolgálatába állíthatják. Az iroda hivatalos ügyfélfogadási ideje szerdán 9-től 11, pénteken 17-től 19 óráig tart.
A megnyitó meghívott előadója Szilágyi György országgyűlési képviselő volt, aki a Jobbik jövő évi országgyűlési választási esélyeiről szólva elmondta, hogy az ellenzék számára kedvezőtlennek tűnő új választási törvény ellenére van esélyük a parlamenti mandátum megszerzésére több egyéni választói körzetben is.