Szabad Tavasz Fesztivál

2022.02.25.

 

Március 11-15.

A magyarok számára 1848. március 15. a szabadság ünnepét jelenti. Az akkori „Márciusi Ifjak” a mai fiatalok számára is példát mutattak hazaszeretetből, tettrekészségből. A Szabad Tavasz kulturális és könnyűzenei fesztivál elindításával hagyományt kívánunk teremteni arra, hogy méltóképpen eleveníthessük fel a korabeli történéseket, és közösen idézzük meg a szabadság hangulatát. Március 11-15. között számos programmal várjuk a kerületeiket!

 Programok:

  • Március 11., péntek 9 óra: Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc koszorúzási ünnepsége (Kossuth tér, Petőfi szobor)
  • Március 12., szombat 14-20 óra Szabad Tavasz Fesztivál Nagykoncert (Pestszentimre Sportkastély. A rendezvény a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett, előzetes regisztráció után ingyenesen látogatható!)
  • Március 13., vasárnap 10 óra: Imre-Lőrinc futó- és kerékpár verseny (Pestszentimrei Sportkastély)
  • Március 15., kedd 16 óra: Ünnepi Operettgála (Pestszentimrei Közösségi Ház)
  • Március 15., kedd 17 óra: Huszka Jenő – Szilágyi László: „Mária főhadnagy” történelmi operett. (Rózsa Művelődési Ház. A részvétel előzetes regisztrációval ingyenes.)

Részletes információk:

www.varosgazda18.hu/szabadtavasz

www.facebook.com/programok18

Kövesd az eseményeket a „Bp18” App-on és „bp.18.kerület” Instagram oldalon is!

A rendezvény szervezője Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!