Novák Előd volt a vendég

Írta:  2013.11.22.
Nagy vonalakban a Jobbik választási programját is ismertette Novák Előd, aki november 19-én volt a kerületi szervezet vendége a Nemzeti Estek sorozatban.
−Különösen fontosak a Jobbik számára az ilyen lakossági fórumok, mert ezeken tudjuk elmondani szabadon, torzításmentesen azt, amit a mai magyar közéletről, az ország ügyéről gondolunk – mondta beszédének bevezető szavaiban Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője, akit a Nemzeti Estek sorozatban látott vendégül a párt kerületi szervezete.

Novák úgy fogalmazott újbudai lévén kevésbé ismeri a pesti oldal gondjait, de tapasztalata szerint az ország egész területén szinte ugyanazokkal a problémákkal kell szembenézniük az embereknek. Erre a gondolatra felépítve fejtette ki néhány gondolatát a mai magyar közélettel, a hazai és a nemzetközi politikai gyakorlattal kapcsolatban.
Az est második felében Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi országgyűlési képviselő-jelöltje szólalt fel. Az előzetes program ugyan XVIII. kerületi helyzetértékelést és a program ismertetését ígérte, a képviselő-jelölt nagyobb ívekben fogalmazott, és országos ügyekben is állást foglalva fogalmazta meg, milyen kérdésköröket kíván a jövőben képviselni.
Hartaházi Miklós, a kerületi szervezet elnöke felhívta a figyelmet, a Nemzeti estek következő vendége Hegedűs Lóránt református lelkész lesz.