Elismerés a rendőrség munkatársainak

Írta:  2014.01.14.
Az elmúlt évben három alkalommal vehettek át jutalmat a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kiválóan dolgozó munkatársai a Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért kuratóriumának döntése alapján.
Az elmúlt évben három alkalommal vehettek át jutalmat a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kiválóan dolgozó munkatársai a Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért kuratóriumának döntése alapján. A testület decemberben a szeptember óta eltelt időszakot figyelembe véve ítélte oda az elismeréseket.
Lévai István Zoltán alpolgármester, a kuratórium alelnöke a jutalmak átadásával egyidejűleg a 2014-es évre is eredményes munkát kívánt a rendőröknek.

– Bízom abban, hogy ez az elismerés inspirálóan hat a kapitányságon dolgozókra a kerület közösségéért végzendő további munkához, amihez erőt és egészséget kívánok mindenkinek – mondta az alpolgármester.
A pénzjutalommal járó elismerésekhez Kékesi András rendőrezredes, a kerületi kapitányság vezetője is személyesen gratulált a beosztottjainak.
Kiemelkedő munkájáért Havas István Matisz József rendőr főtörzszászlós, Miglécz Patrik, Pavisa József és Szűcs Árpád rendőr főtörzsőrmester, valamint a rendőrség munkáját különböző területeken közalkalmazotti státusban hosszabb időn át segítő Podhorszky Erika, Morner Gyuláné és Ritz Antalné részesült jutalomban.