Kunhalmi Ágnesnek is tisztáznia kell magát

Írta:  2014.03.05.
A Gyurcsány-koalíció helyi jelöltjének, Kunhalmi Ágnesnek is tisztáznia kell a kerületben élők előtt, hogy az MSZP vezetése mit tud arról, honnan vannak Simon Gábor eltitkolt százmilliói.
A Gyurcsány-koalíció helyi jelöltjének, Kunhalmi Ágnesnek is tisztáznia kell a kerületben élők előtt, hogy az MSZP vezetése mit tud arról, honnan vannak Simon Gábor eltitkolt százmilliói. Egészen addig, amíg nem tisztázott, hogy ezt a pénzt Simon Gábor nem a XVIII. kerületiektől nyúlta-e le, a szocialisták totálisan hiteltelenek itt a kerületben is. Kunhalmi Ágnes sem menekülhet a felelősség és a kérdések elől, hiszen Simon Gáborral együtt ő is ott ült eddig a szocialista párt elnökségében, és most helyette indul a választáson a kerületben.
Kunhalmi Ágnes tehát - az egész Gyurcsány-koalícióval együtt - vagy hazudik arról, hogy nem tudja, honnan van a pénz, vagy ennyire alkalmatlan ő is a felelős vezetésre.
Abban a pillanatban, ahogy a szocialisták helyi jelöltje törleszti ezen tartozását, színt vall a Simon botrányban, vagy elhatárolódik az MSZP vezetésétől, kész leszek vitázni vele, és a lehető legnagyobb kerületi nyilvánosság érdekében magam hívom meg egy stúdióbeszélgetésre. Ellenkező esetben semmi értelme vitatkozni egy hiteltelen emberrel sem az oktatásról, sem a gyermekeink jövőjéről, mert a gyermekeinknek legkevésbé arra van szüksége, hogy visszatérjenek ugyanazok, akik minden idők legkorruptabb kormányzását követték el.

Kucsák László
országgyűlési képviselő
Fidesz-KDNP