Dinamikus képviseletet ígér az LMP

Írta:  2014.05.23.
A Lehet Más a Politika európai parlamenti képviselőjelöltjeivel találkozhattak május 21-én a XVIII. kerületiek a Lőrinci Piacon.
A Lehet Más a Politika európai parlamenti képviselőjelöltjeivel találkozhattak május 21-én a XVIII. kerületiek a Lőrinci Piacon. A fogadó órán Csiba Katalin, a párt EP-listájának egyik vezető képviselőjelöltje az érdeklődőknek beszámolt az elmúlt hetek országjárásának legfontosabb tapasztalatiról.

- A választók az őszinte, gyakorlatias és dinamikus kampányt őszinte érdeklődéssel honorálják - mondta Zarándy Zoltán, EP képviselőjelölt. - A lőrinci köztéri fogadóórán is világosan megfogalmazott, gyakorlatias kérdések egész sora merült föl, amelyekből kiderült: azt várják az LMP európai parlamenti képviseletétől, hogy dinamikusan és szakszerűen érvényesítsék a helyi, nemzeti és európai érdekek összehangolásának igényét.
Az LMP EP programjával kapcsolatban a párt helyi képviselői és aktivistái hangsúlyozták, hogy a jövőben is úgy kívánnak dolgozni, hogy a helyi közösség foglalkoztatási, oktatási, ökológiai és kulturális érdekeit a választások nyomán a várható európai parlamenti szinten is megjeleníthetővé és képviselhetővé tegyék.