Két XVIII. kerületi járőrt gyászolnak a rendőrök

Írta:  2015.02.07.
Ma este 18 órakor a kerületi rendőrkapitányság épületénél csendes megemlékezést tartanak a kollégák a hajnalban meghalt két rendőr tiszteletére.

A XVIII. kerületi városvezetés megrendüléssel értesült ma hajnalban arról a tragédiáról, amely szerint a Budapesti Rendőrfőkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó Demecs Gergely rendőr törzsőrmester és Windt Bálint rendőr őrmester 2015. február 7-én az éjszakai órákban szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette. A rendőrség épületeire kitűzik a gyászlobogót. Az elhunyt rendőrök temetéséről később intézkednek.
A kollégák, barátok és kerületi lakosok február 7-én este 18.00 órakor, a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság épületénél csendes megemlékezéssel tisztelegnek a tragikus hirtelenséggel elhunyt rendőrök emléke előtt. A XVIII. kerületi városvezetés ezúton is őszinte együttérzését fejezi ki az elhunytak családtagjainak. 
Az MTI tájékoztatása szerin az Üllői úton történt balesetben három autó ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt. A rendőrautóban utazó törzsőrmester és őrmester olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az egyik gépkocsiból egy embert a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vittek.
Fotó: MTI