Pályázati felhívás

Írta:  2015.03.24.
Életmódtábor szervezését segíti az önkormányzat most kiírt pályázatával, amelyen intézmények vehetnek részt.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

nyári életmódtábor

szervezésére

 

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testületének Népjóléti Bizottsága 136/2015. (III. 16.) számú határozatával pályázatot hirdet nyári életmódtábor szervezésére.

A pályázat célja: a kerületben élő, illetve tanuló 5–14 éves gyermekek egészségmegőrző, egészségfejlesztő és betegségmegelőző aktivitásának személyre szóló fejlesztése – a test és a szellem fejlődéséhez szükséges táplálkozás-, tisztálkodás-, mozgáskultúra életmódmintáinak bemutatása, átadása –, különös tekintettel a túlsúlyos, az anyagcsere-, a légúti-asztmás vagy egyéb betegségben szenvedő gyermekekre.

A pályázaton részt vehetnek: a XVIII. kerületben működő óvodák, általános iskolák, a helyi iskola-egészségügyi ellátásban részt vevő egészségügyi szolgáltatók, a kerületben tevékenykedő – a 2011. évi CLXXV. törvény hatálya alá tartozó – civil szervezetek.

A részletes pályázati felhívás és a pályázati űrlap letölthető az önkormányzat honlapjáról: www.bp18.hu, Nyári életmód tábor. Információ kérhető a 296-1357-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. április 10. (péntek) 12 óra

Az elbírálás határideje: 2015. június 1.

A pályázat eredményéről, az elnyert támogatási összegről az érintettek írásos értesítést kapnak.