Benne vagy?! Akkor benne leszel a tévében!

Írta:  2012.05.28.
Ingyenes, tízhetes médiakurzust indít a televíziózás iránt érdeklődő kerületi középiskolásoknak a Városgazda Nonprofit Zrt. a nyári szünetben. Jelentkezz!

MI EZ?

A kurzusnak az a célja, hogy a diákok közérthetően és gyakorlatias módon ismerkedjenek meg a televíziós műsorkészítés alapjaival.
A tanfolyam keretein belül szinte az összes televíziós munkakör napirendre kerül a szerkesztéstől, a riporterkedéstől kezdve a műsorvezetői, operatőri, adásrendezői munkákig.
A diákok ezen kívül betekintést nyernek a TV18 szerkesztőségi életébe és a kerületben működő médiumok mindennapi működésébe is.

HOGYAN ZAJLIK?

A képzés gyakorlatorientált: a tanoncoknak az elméleti ismeretek elsajátítása után konkrét feladatokat kell majd megoldaniuk, amelyekhez a TV18 szakemberei biztosítják a technikai feltételeket.
A kurzus házigazdája, a csoport osztályfőnöke a népszerű televíziós műsorvezető Nyul Zsuzsa lesz, és a kurzuson több hazai ismert médiaszakember is tart előadást.
A TV18 azt szeretné, ha minél több kreatív és energikus, a közélet iránt érdeklődő, a kerületet szerető helyi fiatal jelentkezne, akik később – már a TV18 csapatának tagjaiként – egyedi látásmódjukkal, friss, a mai kort jellemző szemlélettel fémjeleznék a kerület kulturális életét.

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?
A kurzusra – a www.bp18.hu oldalról letölthető jelentkezési lap kitöltésével június 8-ig lehet majd jelentkezni.
A jelentkezési lapok május utolsó hetében lesznek elérhetőek az önkormányzat hivatalos internetes oldalán.

Aki minél hamarabb szeretne hírt kapni a fejleményekről, azt írjon e-mail-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és kérje, hogy értesítsük, ha az oldalra felkerülnek az adminisztrációhoz szükséges dokumentumok.