Megmutatták a táncukat

Írta:  2012.06.26.
Harmadik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Táncos Fesztivált, amelynek már második alkalommal ad otthont a került, közelebbről a Lőrinci Sportcsarnok.

A rekkenő hőség ellenére sokan voltak kíváncsiak a táncos lábak bemutatójára, amely a „Mutasd meg a táncodat”! jelszó köré épült.
Bereczky-Balázs Nikolett az esemény egyik szervezője elmondta, hogy az idén is több kategóriában mutatják be a tudásukat a táncosok.
- Lényeges tudni, hogy ez nem verseny, itt ma mindenki a saját maga örömére táncol, meg azok szórakoztatására mutatja be a tudását, akik úgy döntöttek, velünk töltik a napot. Vesztes nem lesz, itt ma mindenki nyer – mondta a hölgy. 

Az ország több pontjáról érkezett táncosok egyebek között majorett, néptánc, gyermekbalett, diszkó show tánc, s kerekes székes kategóriában mutatták be a tudásukat, bár elnézve az előadások színvonalát, érdemesebb úgy fogalmazni: a művészetüket.
A táncos eseményt Kucsák László alpolgármester nyitotta meg, aki elmondta, hogy a tánc fiatalt, középkorút és idősebbet egyaránt összeköt, s az elmúlt évi sikeres rendezvény után bizonyára így lesz ez az idén is.
Igaza lett az alpolgármesternek, mert az esti órákig tartó non-stop program után táncra perdülhettek azok is, akik korábban a lelátón ültek, csodálva a fellépőket.
Igen, a tánc ezúttal is összekötött.