Két tüzes nő a színpadon

Írta:  2013.04.08.
Egy fekete és egy szőke ígér felhőtlen szórakozást április 21-én, vasárnap 15 órától a Kondor Béla Közösségi Házban.

A színpadon a szőke, Nyertes Zsuzsa színésznő és a fekete, Szóka Júlia operettprimadonna játzsa el a vidám jelenteket. Két különböző hajszín alatt, két különböző tüzes karakter rejlik. Vetélytársak, de a sorsfintora, hogy a szerelem és az ellenkező nem témájával egymásra találnak. Hiszen mi lehet jobb téma, mint a férfiak. Zamatos pletykák és csípős poénok mesélnek arról, hogyan látják a világot.
A délután nem kínál mást, mint mosolygós perceket és laza kikapcsolódást. A két színésznő hol gyerekeket, hol rosszlányt, hol féltékeny feleséget és szeretőt, hol tanítónőt és anyukát alakítva fakad dalra, hogy megénekeljék életüket a kabaré nyelvén. A műsort Siliga Miklós a címadó dal szerzője kíséri zongorán. Az előadáson felcsendülnek népszerű régi nagy slágerek is, amit együtt dúdolhat a közönség a szereplőkkel. A darab létrejöttét 2007-ben, a magyar kabaré 100 éves évfordulóján egy kis csapat összefogása segítette. Eredetileg Gregor Bernadett és Nyertes Zsuzsa ötleteit Král Gábor írta és Bodrogi Gyula rendezte színházi keretek közé. A darab jeleneteit, lapunk munkatársa, Temesi László írta.
A végkifejlet pedig híven tükrözi az életet: lazítsunk, mulassunk - hiszen ha jobban megnézzük az élet maga kész kabaré! A felnőtt jegyek 1500 Ft.-ért, míg a kedvezményes diák vagy nyugdíjas jegyek 1000 Ft.-ért kaphatóak a Közösségi Házban. További információ a 297-0366-os telefonszámon.