Gyermeknap a Bókay-kertben

Írta:  2013.05.16.
Vásári komédiások, bohócok, vidámpark nélkül elképzelhetetlen egy gyermeknap. A Bókay-kert május 26-i rendezvényén még ennél is színesebb program várja a családokat, kicsiket és nagyokat.
A legkisebbek zenés utazást tehetnek Bohóciába a Pom-Pom együttessel. Ott lesznek a rendezvényen a Langaléta Garabonciások is, akik vásári komédiával szórakoztatják a közönséget, és lesz gyermekmusical-bemutató is.

A színpadon fellépnek a kerület különböző amatőr együttesei, sztárvendégként az Anti Fitness Club ad koncertet, a Botafogónak köszönhetően pedig táncra is perdülhetünk.
Természetesen az ilyenkor szokásos vásári sokadalom sem maradhat ki a programból. A vidámpark, az állatsimogató és a kézműves falu egyaránt jó szórakozást kínál a gyerekeknek, akárcsak a kutyás bemutatók. Főleg a kisebb és nagyobb fiúk örömére egy tűzoltóautó és egy munkagép-kiállítás is várja majd az érdeklődőket. A szervezők – a műsorváltozás jogát fenntartva – szeretettel látnak mindenkit a Bókay-kert gyermeknapi rendezvényén.