A kerület fáját keresik

Írta:  2013.10.10.
A kerület legszebb, legérdekesebb fájának bemutatására írt ki fotópályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata.
A kerület legszebb, legérdekesebb fájának bemutatására írt ki fotópályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata. A pályázaton két korcsoportban várják a fényképes vagy videós anyagokat: általános iskolásoktól (6–14 év) és középiskolásoktól (14–18 év).

A kiírás szerint a versenyen egy pályázó legfeljebb hat képpel vehet részt egy olyan fáról, amely bizonyíthatóan a kerületben található. Ezt az utcanév és a házszám vagy a GPS-koordináták megadásával lehet igazolni. A képeket, filmfelvételeket digitálisan rögzített formátumban, cd- vagy dvd-lemezen kell benyújtani. A benyújtott anyaggal szemben követelmény, hogy más pályázaton, illetve kiállításon nem vett még részt.
A pályázatokat személyesen lehet leadni a Meteo Klinikán (1183 Budapest, Czuczor Gergely u. 2.), vagy elektronikus levélben elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A beküldési határidő 2013. november 15. 12 óra.
Az elbírálás a pályamunkákra a www.zold18.hu honlapon 2013. november 16–30. között leadható szavazatok alapján történik. Mindkét korcsoport győztese tárgyjutalomban részesül. A díjátadó és a pályamunkákból szervezendő kiállítás a tervek szerint decemberben lesz. Az eredményhirdetés után a fotókat és a díjazottak névsorát meg lehet tekinteni a www.zold18.hu honlapon.
További információ: Ivády Anett (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Forgács Edit (296-1423; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).