A Buli, ami visszavár

Írta:  2014.04.09.
Hivatalosan nem tervez jubileumi koncertet Demjén Ferenc, ettől függetlenül idén csendben minden fellépése ünnep, hiszen 50 esztendeje, 1964-ben kezdte a pályafutását István bátyjával a Számum együttesben. Az április 4-én a Sportkastélyban tartott koncert pedig felejthetetlen élmény volt, s nem csak a rajongók számára.
− Nagyon szeretek ide jönni, mert egészen csodálatos a sportcsarnok atmoszférája, a közönség pedig együtt él a számaimmal. Legutóbb két éve volt itt koncertem, de a rendezőknek már jeleztem is, hogy szívesen jönnék minden évben, mert annyira jó itt a hangulat – mondta a koncert után Demjén Ferenc.
Elég magas labda, de a Városgazda Zrt. Sport-, Rendezvény- és Médiadivíziójának vezetője, Csempesz Iván azonnal hozzátette:
– Szeretnénk is élni a lehetőséggel.
Elképzelhetjük, milyen hangulatú volt ez a buli, ha már a közkedvelt Rózsi is így áradozott. Azért mindenkit megnyugtathatunk: április 4-ről nem zengett az ének, ellenben az elmúlt 50 év klasszikus slágerei felcsendültek. Ahogy a rendszeres Demjén-koncertlátogatók közül többen is megjegyezték, a három itt tartott buli közül ez volt a legjobb. S bár teljesen nem telt meg az aréna, ennek is meg volt az előnye, mert így a szokásos, elmaradhatatlan vonatozásra is maradt hely. A kilátogató mintegy 1300 rajongó pedig okkal bizakodhat, hogy a vonat ugyan nem vár, de Rózsi jövőre is visszatér.

Több mint 1200-an váltottak jegyet a Sportkastélyba

A hölgyek szívét mindig megérinti Rózsi