Lakótelepi gyermeknap

Írta:  2014.06.23.
Július közepén is tartogatott még meglepetéseket a gyerekek számára a kerület. A Kondor Béla Közösségi Ház június 15-én egész napos szórakoztató műsorral várta a kicsiket és a nagyokat.

A rendhagyó gyereknapon Császár Bíró Lilla, a Kondor Béla Közösségi Ház vezetője köszöntötte a vendégeket, aki elmondta, örül annak, hogy ha némi csúszással is, de idén is elhozhatták a gyermeknapot a Havanna-lakótelepre.
– Május vége óta minden hétvégére jutott gyereknapi mulatság a kerületben, ezért mi azt szerettük volna, hogy ne kelljen választani a jobbnál jobb programok közül, így döntöttünk a június 15. mellett – mondta.
Gyermeknapot pedig talán lehetetlen is túl késői időpontra tenni, hiszen a gyerekek hétről hétre bizonyították, hogy minden vasárnap készen állnak az önfeledt szórakozásra. Erre pedig most is volt lehetőségük bőven, mivel kézműves foglalkozások, arcfestés, lufihajtogatás és ugrálóvár is várta őket. Aki pedig a nagy játékban megéhezett, néhány „de anya, légy szíves” után mindenféle ínycsiklandó édességgel maszatolhatta össze magát és a környezetét.
Sztárvendégként az örökifjú énekesnő, Szandi lépett a színpadra, aki pörgős előadása során még arra is kísérletet tett, hogy mezítláb folytassa a táncot, de a forró fekete anyagon hamar letett róla. A hangulat viszont ezután sem hagyott alább, volt, hogy hangját mesterségesen elmélyítve vagy éppen bűbájos gyerekhangon énekeltette meg a közönséget. A refrénbe pedig még az apukák is beszálltak, amivel lelkes tapsot zsebeltek be a hölgyektől.