Retró buli kifulladásig

Írta:  2014.12.30.
Az elmúlt évtizedek legnagyobb slágerei szóltak december 27-én a pestszentimrei Sportkastélyban. Az önfeledt szórakozásról a Neoton Família és az R-Go gondoskodott.

Fergeteges, hajnalig tartó mulatozás volt a We Love The 80's elnevezésű, a nyolcvanas éveket megidéző nosztalgia bulin. A hangulatot Lotters Krisztián lemezlovas a 80-as, 90-es évek legnagyobb magyar és külföldi slágereivel alapozta meg. Olyan, a mai napig a közönség által kívülről fújt dalok szóltak, mint a Soho Partytól Az éjjel soha nem érhet véget, vagy a Carpe Diemtől az Álomhajó című szám.

A teltházas rendezvény a legnépszerűbb szilveszteri bulikkal vetekedett, meglepetésekben és izgalmakban nem volt hiány. A buli hangulata a kezdetektől magas fokon égett, már a vendégelőadókat is vastaps fogadta. A közönség először Sipos F. Tamás énekessel, az egykori Exotic együttes tagjával szállt a Tarbanton, majd őt Patkó Béla, művésznevén Kiki, az Első emelet énekese követte a színpadon. Kiki a népszerű klasszikus mellett, mint az Állj vagy lövök című sláger, 100 darab ajándék CD-vel is meglepte a közönséget.

Ezt követően a Neoton Família lépett a színpadra és beindult a szombat esti diszkóláz. A slágergyáros együttes szerzeményei ma is a karaoke partik elmaradhatatlan gyöngyszemei, melyek közül felcsendült többek között a Santa Maria és a Holnap hajnalig című szám is. A koncertsorozatot a még aktív R-Go zenekar fellépése zárta, melynek tagjai az örökzöld klasszikusok mellett néhány új dalt is eljátszottak a repetoárból. A hamisítatlan csikidám életérzés azonnal magával ragadta a közönséget. Az estet retró diszkó zárta a házigazda, Lotters Krisztián közreműködésével.