Létrejön a fúzió!

Írta:  2011.05.24.
Csütörtökön hivatalos sajtótájékoztatón jelentik be, hogy új, fővárosi kézilabda-csapat alakul a PLER és a Ferencváros egyesülésével.
Amiről hetek, sőt hónapok óta suttogtak, sőt, portálunk is hírt adott, csütörtöktől hivatalossá válik: egyesül a PLER és a Ferencváros férfi-kézilabdacsapata.
A részletek egyelőre nem ismertek. Így most még nem tudni, mi lesz az új csapat hivatalos neve, ki lesz annak vezetőedzője, és a két csapatból mely játékosok lesznek majd tagjai az egyesült csapatnak is. Ezekre a sarkalatos kérdésekre is választ ad majd remélhetően az a sajtótájékoztató, amelyet csütörtökön 11 órától rendeznek az Új Tündérkert étteremben.
Korábbi megkeresésünkre Zsembery Tamás, a PLER ügyvezetője kategorikusan kijelentette: csak olyan egyesülést támogatnak, amellyel a csapat továbbra is kerületi marad. Vagyis az ügyvezető ígéretet tett arra, hogy ősztől is láthatunk élvonalbeli kézilabda-mérkőzéseket a kerületben.
Az egyesüléssel kapcsolatban összehívott sajtótájékoztatón természetesen portálunk is jelen lesz, így csütörtökön kora délután első kézből tájékoztatjuk majd olvasóinkat a PLER-FTC fúzió részleteiről!