Ipponnal győzhetünk!

Írta:  2011.09.15.
A kerület színeiben is indul lovas versenyző a Nemzeti Vágtán. Schwarzenbald József Ippon nevű lován szombaton kora délután startol először. A szakértő szerint komoly esélye van a győzelemre.
A lovassportokban is jeleskedni látszik Pestszentlőrinc-Pestszentimre. Kevés fővárosi kerület vállalta, hogy versenyzőt indítson a Nemzeti Vágta futamain, így a XVIII. kerületnek Budapestről csak Újbuda, Budavár, Ferencváros és Kőbánya a vetélytársa, a többi induló mind az ország más területeiről érkezik.
Lőrincet és Imrét tapaszalt, kiváló lovas képviseli: Schwarzenbald József, aki Ippon nevű angol telivérjével áll rajthoz.
− Schwarzenbald úr kiváló versenyző, több ezer kilométer van már mögötte, és jó lovon ül majd. Szerintem a verseny egyik nagy esélyese – mondta el Bendes Csaba, a fesztivál lovasprogramjainak szervezője.
Versenyzőnknek szeptember 17-én, szombaton, a Hősök terén szurkolhatunk. A 4. előfutamban, a 4. pályán rajtol el 14.30-kor. A futamban Ferencváros, Beregdaróc, Esztergom, Sződliget, Érsekhalma lesz versenytársa.

További informáicók itt: vagta.hu/menu/79/programok