Az olimpikonokat köszöntötte a kerület vezetése

Írta:  2012.09.17.
A londoni olimpián illetve paralimpián járt kerületi vagy ide kötődő sportembereket köszöntötte az önkormányzat vezetése.

Kedves hangulatú ünnepséget tartottak a Városháza dísztermében. A londoni olimpián illetve paralimpián járt kerületi vagy ide kötődő sportembereket köszöntötte az önkormányzat vezetése.

A díszteremben helyet foglaltak a Londonban szerepelt csapat Lőrincet is képviselő tagjai, akiket Ughy Attila polgármester, Lévai István Zoltán, Csomó Tamás és Kucsák László alpolgármester, valamint Szarvas Attila képviselő, az Oktatási, Sport- és Ifjúsági Bizottság elnöke köszöntött.
Akadtak hiányzók is, hiszen a sportolók közül többen már megkezdték a felkészülést az elkövetkező időszak nagy versenyeire. Így a kézilabdázó Lékai Máté, az asztaliteniszező Póta Georgina és a junior vébén versenyző Kiss Szofi is „igazoltan hiányzott” a Városháza dísztermében rendezett ünnepségről.

A londoni olimpián járt kerületi sportolók: Dudás Miklós (kajak-kenu), Káté Gyula (ökölvívás), Kiss Szofi (szinkronúszás), Lékai Máté (kézilabda), Marosi Ádám (öttusa), Menczinger Kata (vízilabda), Póta Georgina (asztalitenisz), Szávai Csaba (paralimpikon, erőemelő).