Vereség a Csurgótól a Sportkastélyban

Írta:  2012.09.26.
Nehéz, és vereséggel végződő meccset játszott a kézilabda-bajnokság legutóbbi, 4. fordulójában a Csurgó ellen az FTC-PLER Budapest együttese.

Nehéz, és vereséggel végződő meccset játszott a kézilabda-bajnokság legutóbbi, 4. fordulójában a Csurgó ellen az FTC-PLER Budapest együttese. A félidőre kialakult négygólos vendégelőny (14–10) megmaradt a végére is, így végül a fővárosi csapat 22–18-as vereséget szenvedett. Pedig ezúttal, a papírforma alapján, a csurgóiak nem jósolhattak sok esélyt maguknak, mert több problémával is küzdöttek az utóbbi időben. Ennek ellenére már az első percektől igen kemény ellenfélnek bizonyultak. Olyannyira, hogy a szünetre megszerzett előnyét képes volt megtartani a nem a legjobb napot kifogó FTC-PLER ellen, s végül, ha nem is fölényes, de biztos győzelmet aratott a vidéki gárda.
Bevallhatjuk, ezúttal jobbak is voltak, ám bízzunk benne, hogy a mieink lendületét nem töri meg e vereség.
Férfi NB I, 4. forduló, Sportkastély
FTC-PLER Budapest–Csurgói KK 18–22 (10–14)

Arról, hogy a hazai szurkolóknak győzelem is jusson, arról a junior csapat gondoskodott. A fiatalok – a juniorok – is a Csurgóval találkoztak, s szereztek két fontos pontot, miután 36–32-re nyertek.