Vidám vizes nap

Írta:  2013.07.19.
Kicsiket és nagyokat vidám vizes sportnappal vár július 20-án a Bókay-kert. A Strandoló sportnapon az aerobiké lesz a főszerep, a táncos testmozgás különféle válfajait lehet kipróbálni a Park Aerobic Center munkatársainak segítségével.
A sportnap programja 11 órakor kezdődik, és késő délutánig kínál a strandolás mellett aktív mozgáslehetőséget.
A csoportos bemelegítés és a ball training után társastánc- és zumbabemutatóval folytatódik a nap.
– Ez utóbbi mozgásforma rövid idő alatt közkedvelt lett Magyarországon is, mivel ötvözi a bárki által elvégezhető egyszerű tornagyakorlatokat a tánccal. A zumba az egyszerűsége és a ritmikussága révén könnyen beilleszthető akár a mindennapos testnevelésbe is – mondta Blocosz Adrienn, a sportnapot szervező Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. kommunikációs munkatársa.
A sportnapon a zumba mellett lesz stepaerobic-, kangoo-, partyfitness- és hiphop-bemutató is. Azok számára, akik csatlakoznak valamelyik zenés mozgásprogramhoz, a szükséges eszközöket korlátozott számban biztosítani tudja a Park Aerobic Center. A nyári meleg remélhetőleg ezen a szombaton is kitart, és akkor az aerobikdömping – ötvözve egy kiadós strandolással – egész napos kikapcsolódást nyújthat az egész családnak.


A Strandoló sportnap programja
11.00–11.20 Bemelegítés és ball training
11.30–11.45 Showtánc-bemutató
12.30–13.00 Társastánc- és zumbabemutató
13.30–13.50 Dance step aerobic
14.30–14.50 Kangoo
15.30–15.50 Party fitness
16.00–16.15 Hiphop-bemutató

Úszótáborok a Bókayban

A Városgazda három turnusban szervez úszótábort a gyerekeknek a Bókay-kertben lévő Park uszodában. Kezdő és már úszni tudó gyerekeket egyaránt szívesen látnak, az oktatásról szakképzett edzők gondoskodnak.
Az első turnus július 29-én, a második augusztus 5-én, a harmadik augusztus 12-én indul. Az ötnapos tábor részvételi díja 15 500 forint, ami az oktatás mellett a háromszori étkezés költségét is fedezi.
Az úszóleckék mellett szabadidős játékok – röplabda, tollaslabda, pétanque – és strandolási lehetőség várja az érdeklődőket. Turnusonként 3500 forintért lehet teniszezni, illetve az első és a harmadik turnusban sakkozni is.
A táborokra jelentkezni Blocosz Adriennél lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36/30-227-0181-es telefonszámon.

Intézmények nyári szünete
A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. felhívja a tisztelt vendégek figyelmét, hogy az alábbi létesítmények a következő időszakokban zárva tartanak:
Kastélydombi uszoda VI. 15.–IX. 8.
Park uszoda IX. 2.–IX. 8.
Vilmos Endre uszoda VIII. 19.–IX. 1.
Lőrinci Sportcsarnok VII. 1.–VII. 14.
Pestszentimrei Sportkastély VII. 15.–VII.28.
Megértésüket köszönjük!