Továbbra is pont nélkül a PLER

Írta:  2013.10.20.
A mély gödörben lévő PLER-Budapest kézilabdacsapata a hétvégén sem tudta megszerezni az első bajnoki pontjait.
A mély gödörben lévő PLER-Budapest kézilabdacsapata a hétvégén sem tudta megszerezni az első bajnoki pontjait.

Szombaton a kétpontos Mezőkövesd volt Hutvágner István csapatának az ellenfele. A csapat is, a szakvezetés is bízott abban, hogy talán majd ezen a találkozón megszűnik a vesszőfutás, a ponttal, vagy pontokkal utazik haza a gárda a mérkőzésről. Az első győzelem azonban továbbra is várat magára, mert a lőrinciek négygólos vereséget (24-28) szenvedtek, ami azt jelenti, hogy továbbra is nulla ponttal állnak a tabella utolsó helyén.
Pedig volt szakasza a találkozónak, amikor úgy festett, hogy legalább iksszel (23-23) mutatkozhat be az új vezetőedző. A vége azonban 28-24 lett a házigazdának.
Bemutatkozott a kerületi csapatban a Veszprémtől egy évre kölcsönbe Lőrincre érkezett beállós, az iráni Muszavi, ám, az ő öt találata is kevés volt ahhoz, hogy a PLER elmozduljon a holtpontról.
Így látta Hutvágner István: „Sajnálom, hogy kikaptunk, hiszen az ötvenedik percben még iksz volt az állás. Vissza tudtunk jönni, de az utolsó öt percet elvesztettük, a mi hibánkból… Hajtottunk, küzdöttünk, de technikai hibákat vétettünk. Azt mondják, így ki lehet kapni, de azért jó lett volna elindulni fölfelé, s megszerezni az első győzelmet”.
A következő ellenfél szombaton, hazai pályán, a Cegléd lesz.
Mezőkövesd-PLER-Budapest 28-24 (14-13).