Focival is ünnepelnek a nők a Nőnapon

Írta:  2014.03.03.
Női labdarúgó fesztivált rendeznek a nőnap alkalmából március 8-án, 10 órától a pestszentimrei Sportkastélyban.
Nem lehet vita, az emancipáció jegyében a hölgyek is rúgják a labdát, ráadásul – bizonyos országokban – nem is rosszul. E divatnak is hódolva rendeznek női labdarúgó fesztivált a Nőnap alkalmából március 8-án, 10 órától a pestszentimrei Sportkastélyban. Az esemény gazdája és rendezője a PSK és a kerületi önkormányzat. Az esemény fővédnöke dr. Lévai István Zoltán alpolgármester.

A kedvcsináló meghívóban szerepel az is, hogy a szervezők minden hölgyet várnak a focira az óvodás kortól, 99 éves korig.
Ennek a jegyében állapították meg a korcsoportokat is. 14 év alattiak,15-18 év közöttiek, 19-34 év közöttiek és 35 év felettiek számára lesz megméretés, külön-külön kategóriában.
A csapatok 10 főt nevezhetnek, közülük egy időben 5+1 futballista lehet a pályán. A fordulók száma és a csoportbeosztás a jelentkezők számától függ.
A játékidő 1×15 perc, a jelentkezési határidő pedig március 3., hétfő éjfél.
A nevezési díj nem lesz akármi: egy tálca süti és annak a receptje, valamint egy kipróbált saját vagy kedvenc étel receptje.
Gyermekeket is hozhatnak magukkal az édesanyák, mert az ő részükre kézműves foglalkozást biztosítanak a Sportkastélybin.
Információ: Sipőcz Béla Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és 06 70 241 3565.