Az igazság hava következik

Írta:  2014.03.18.
Izgalmas napok, hetek előtt állnak a kézilabdasport lőrinci barátai. A héten megkezdődik a rájátszás.
Izgalmas napok, hetek előtt állnak a kézilabdasport lőrinci barátai (is). A héten megkezdődik a rájátszás. Csapatunk, a PLER, sajnos csak az alsóházban mérkőzik, ráadásul ott sem a legjobb helyzetben várja a tíz, mindent eldöntő mérkőzést. A zöld-feketék az utolsó helyről vágnak neki a nagy menetelésnek, ám bízva abban, hogy minden sikerül majd, s bent maradnak az első osztályban. Az első mérkőzést március 21-én vívja a gárda, idegenben. Ezután sem jönnek haza, mert a második találkozón is vendégként lépnek pályára.

A menetrend. Március 21.: Orosháza-PLER, március 26.: Cegléd-PLER, április 9.: PLER-Győr, április 23.: PLER-Mezőkövesd, április 26.: Vác-PLER, május 1.: PLER-Orosháza, május 9.: PLER-Cegléd, május 14.: Győr-PLER, május 17.: Mezőkövesd-PLER, május 23.: PLER-Vác.
Valamennyi mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A lényeg, hogy mindenkinek "neki kell menni" Hutvágner István fiainak, mert csak így lesz esélyük arra, hogy elérjék a céljukat.
Nézzük a menetrendet, amelynek a végén, május 23-án a mi együttesünk is örülni szeretne a Lőrinci Sportcsarnokban.
Az alsóház állása a rájátszás előtt: 1. Orosháza 17 pont, 2.Cegléd 16, 3.Vác 15, 4.Győr 11, 5.Mezőkövesd 11, 6.PLER-Budapest 7.
Az egyesület a rájátszás során is szeretettel várja a szurkolókat a mérkőzésekre, bízva abban, hogy minél többen biztatják majd a csapatot. Ennek a jegyében minden kerületi lakosnak 50 százalékos kedvezményt ad a klub a belépők árából. A kedvezmény igénybe vételéhez lakcím-kártya felmutatása szükséges.