Bajnoki glória a Gloriettnek

Írta:  2014.06.20.
Sikert sikerre halmoznak a Gloriett Sportiskola fiatal futballistái.
A Piac téri vb-sátor megnyitása kapcsán írt cikkünkben olvashatták, hogy az U14-es korosztályban a Focisuli-vébét a Gloriett I. csapata nyerte meg, míg a negyedik helyen a sportiskola második együttese végzett, tehát jó napot zárhattak a gyerekek, az edzők.

Akkor még csak sejteni lehetett, hogy a sikersorozat folytatódik. A gloriettesek június 15-én vasárnap hazai környezetben léptek pályára a Dunaújváros ellen, amellyel szemben az első találkozón, idegenben, 3-3-at értek el.
A tét nagy volt, mert a két gárda közül az indulhat szeptembertől a korosztály NB I-es bajnokságában, amelyik jobbnak bizonyul a kétmeccses párharcban.
Nos, a lőrinci sportiskola fiataljai hatalmas küzdelemben 0-0-t értek el a Fejér megyei csapattal vívott meccsen, ami azt jelentette, hogy idegenben lőtt gólokkal lettek elsők, s a korosztály képviselheti a kerületet is az első osztályú bajnokságon.
Igaz, mivel az ősszel induló bajnokságban a győztes gárda tagjai már egy korosztállyal följebb, az U15-ösök között lépnek pályára, az U13-ból most kinövő sport- és iskolatársakkal tettek jót, hiszen ők képviselhetik majd a Gloriettet. Boldogak és büszkék voltak a srácok, s ugyanilyen a szakmai stáb is, a Pisont István, Gombos László, Pannai László, Hajdú Lajos összeállítású vezérkar.