Szoros vereség Cegléden

Írta:  2014.09.08.
Nagy csatában szenvedett háromgólos vereséget a PLER-Budapest a Cegléd otthonában a bajnokság második fordulójában.
A bajnoki rajt előtt azt mondta Hutvágner István vezetőedző, hogy nem is a Balatonfüred elleni rajtot, hanem az idegenben sorra kerülő második fordulót tartja igazán fontosnak.

Nos, a szakember csalódott, mert a csapat, igaz, nagy csatában, kikapott a vidéki ellenféltől, s így két fordulót követően egyelőre pont nélkül áll.
Az együttes többször is vezetett a 60 perc során, a félidőben is ikszre, 12-12-re állt a találkozó, aminek csak azért nem örülhettünk maradéktalanul, mert nem is egyszer, s nem is egy góllal vezettek már Hutvágner fiai.
Ettől függetlenül az állás bizakodással tölthetett el mindenkit.
Ezért is fájó, hogy a második rész hajrája nem sikerült jól. Pedig ekkor is a lőrincieknél volt az előny, ami az 50. percben fogyott el, 22-22 után.
Pedig még később is nyílt lehetőség a pontszerzésre. 26-24-nél, Auth kiállítását követően, nem sokkal a vége előtt, kimaradt egy ziccer, majd helyette a mi kapunkban kötött ki a labda… Így aztán ahelyett, hogy fej-fej melletti lett volna az utolsó perc, háromgólos vereséget szenvedett a csapat, s így várhatja a következő, az ugyancsak idegenbeli meccset, az Orosháza ellenit.
Férfi NBI, 2. foruló: Cegléd–PLER-Budapest 27-24 (12-12).