Családi sportnap

Írta:  2015.03.23.
Nem sokkal a PIK-ben megrendezett „akadémiai alakuló ülés” után, vasárnap már jelezte a Városgazda cége, hogy nem tétlenül telnek a napok. Családi sportnapot rendezett a MALÉV-pályán.
Nem sokkal a PIK-ben megrendezett „akadémiai alakuló ülés” után, vasárnap már jelezte a Városgazda cége, hogy nem tétlenül telnek a napok.

Családi sportnapot rendezett a MALÉV-pályán, amelyen számtalan fiatal srác, s lányka (lehettek vagy százan), mutatta be, hogy boldogan vállalja az úttörő szerepét, vagyis azt, hogy a maguk módján és területén mindent megtegyenek a magyar futball felemelkedéséért…
A kiválóan megszervezett sportnapon ott volt Lévai István Zoltán, az önkormányzat alpolgármestere, Banyár László, a Városgazda vezérigazgatója, s természetesen nagy részt vállalt a szervezés feladatából Baumann Gizella, a Városgazda vezérigazgatójának a szaktanácsadója.
A megnyitó, s Banyár László szavai után a srácoké, a lányoké, s elsősorban a lasztié volt a főszerep, amely egészen kora délutánig pattogott. Egészen addig, amíg a vendéglátók el nem csábították a gyerekeket a kiváló bográcsgulyásukkal…