Újabb vereség, most már minden pont kell!

Írta:  2015.04.07.
A húsvét sem hozott örömteli ünnepet a PLER-Budapest kézilabdacsapatának, mert sikertelen volt a mezőkövesdi vendégjáték is.
A húsvét sem hozott örömteli ünnepet a PLER-Budapest kézilabdacsapatának, mert sikertelen volt a mezőkövesdi vendégjáték is. Emiatt Hutvágner István csapata az utolsó helyre csúszott vissza a tabellán, két ponttal lemaradva a még bent maradást jelentő helyezéstől.

A mezőkövesdi vendégjáték első félideje után kétgólos (15-13) volt a házigazda előnye, amiből egy megmaradt a végére is, ami azt jelentette, hogy a kiesés elől menekülő lőrinci csapat egygólos vereséget szenvedett (23-22), s még rosszabb helyzetbe került.
Az együttes előtt álló hetek sorsdöntőek lesznek, s most már nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, hanem függünk attól is, hogy milyen eredményt ér el a többi, a veszélyzónában álló gárda.
A lényeg, hogy a PLER a következő meccseit hazai pályán játszhatja, ami előnyt kell, hogy jelentsen a számára.
Április 10-én a Cegléd, majd egy héttel később, 17-én a Gyöngyös lesz az ellenfél. Ezután, még midig hazai környezetben, a Balmazújváros lesz az ellenfél, majd zárásként Komlóra utazik a csapat.
A reményből tehát még maradt, élni kellene vele, hogy az ősztől is első osztályban játszhasson a csapat. Nem lesz könnyű, de az utolsó erőig küzdeni kell.
Mezőkövesd-PLER-Budapest 23-22 (15-13)