Újabb vereség, sokasodó gondok

Írta:  2015.04.13.
Az elmúlt heti, a Mezőkövestől elszenvedett vereség után abban bíztak a szurkolók, hogy hazai pályán majd sikerül javítani. Nos, kiderült, nem sikerült.
Az elmúlt heti, a Mezőkövestől elszenvedett vereség után abban bíztak a szurkolók, hogy hazai pályán majd sikerül javítani. Nos, kiderült, nem sikerült.
A PLER-Budapest pénteken este a Ceglédet fogadta, annak a tudatában, hogy egy esetleges győzelem esetén, ha nem is múlnak el a viharfelhők, de közelebb kerül az együttes ahhoz, hogy az ősztől is az első osztályban folytathassa.

Azonban a Lőrinci Sportcsarnokban elszenvedett kétgólos vereség tovább növelte a gondokat, s most már nem a saját kezében van a sorsa a lőrinci gárdának, hanem attól is függ, hogy mit játszanak egymással a riválisok,amelyek ugyancsak a kiesés elől menekülnek.
A jó kezdés után visszaesett a csapat, sorra kihagyta a helyzeteit, ami mindig luxus. de most, ebben a kiélezett helyzetben, különösen az... A félidőre kétgólos hátránnyal vonulhatott a PLER, ami azt jelentette, hogy nagyon is kemény második félidő vár rá.
Így volt, sajnos az utolsó, képzeletbeli lépések mindig az ellenfélnek sikerültek, így aztán az utolsó percet egygólos előnnyel kezdhette a Cegléd, amit még meg is fejelt eggyel, s alakult ki így a 31-29-es PLER-vereség, ami azt jelentette hogy ismét távolabb került a csapatunk attól a helyezéstől, ami még a bent maradást jelenti.
A következő, ráadásul nem könnyű ellenfél, ugyancsak hazai pályán, a Gyöngyös lesz pénteken (18 óra), így megint lesz mit felkötni...
PLER-Budapest-Cegléd 29-31 (14-16).