Találkozó Állami lakótelepieknek

Írta:  2012.07.31.
Ismét találkozhatnak egymással az egykori Állami lakótelep lakói. Az összejövetelt szeptember 11-én tartják a Kondorban.
A XVIII. kerületi Pedagógiai Intézet és Helytörténeti Gyűjtemény a Havanna Lakótelepi Napok keretében szeptember 11-én kedden 16.30 órától újra megrendezi az egykori Állami lakótelepen élők baráti találkozóját. A rendezvény házigazdája a Kondor Béla Közösségi Ház lesz.
Nemcsak a telep egykori lakóit várjuk sok szeretettel, hanem a kerület helytörténete iránt érdeklődőket is. Különösen várjuk azok jelentkezését, akik emlékeikkel, visszaemlékezéseikkel, fotóikkal, dokumentumaikkal szívesen hozzájárulnának a telep múltjának felderítéséhez és megőrzéséhez.
Jelentkezni a PIHGY-ben (Kondor Béla sétány 10.) vagy a Múzeumsarok kiállítóteremben (Szent Lőrinc sétány 2.) lehet a gyűjtemény munkatársainál. Előzetes egyeztetés a 295-0877-es és a 06-70-627-6477-es telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tavaly sikert aratott az Állami és a Havanna történetét feldolgozó kiállítás is