Fényszóró-gála

Írta:  2013.04.02.
Ünnepi műsor lesz sztárokkal és sok zenével április 6-án szombaton 19 órától a Rózsa Művelődési Házban. Az eseményt a Fényszóró Kulturális Alapítvány javára rendezik.

A Fényszóró Kulturális Alapítvány 1995 óta dolgozik az értelmileg sérült, halmozottan fogyatékos fiatalok kulturális életének színesebbé tételéért. A közhasznú alapítvány elnöke Csepregi Éva, a Neoton Famíliából jól ismert énekesnő. Programjaik és rendezvényeik egész Közép-Magyarországot átfogják, örömet szerezve akár több ezer gyereknek. A közös szórakozás és együttlét pedig remek lehetőség a sérült és az ép gyermekek integrálására. Ilyenkor háttérbe szorulnak a gondok, és a társadalomtól elszigetelten élők is feloldódhatnak a barátságos környezetben. 

Az alapítvány sokszínű kulturális kínálatra törekszik: fáklyás futás, cirkuszi előadás, jótékonysági koncert és múzeumlátogatás egyaránt szerepel a programjaik között. Emellett a sérült fiatalok számára rendszeresen készségfejlesztő foglalkozásokat tartanak, és havi egy alkalommal színházba viszik őket.
Az április 6-i jótékonysági esten olyan sztárok garantálják a színvonalat, mint Nádor Dávid, Malek Andrea, Csepregi Éva vagy Csengeri Attila. A szórakoztató zenés-humoros műsorra mindenkit szeretettel várnak. Jegyek a Rózsa Művelődési Házban kaphatók, sérült gyermekeknek és a kísérőiknek a rendezvény ingyenes. A fellépők a befolyó teljes összeget a Fényszóró Kulturális Alapítvány javára ajánlják fel.
A kultúra legyen mindenkié, és ezen az estén együtt ragyogjon fel az öröm fénye az arcokon…