Adventi vásár a Rózsában

Írta:  2013.12.02.
A gyerekek kézműves foglalkozáson, a felnőttek egészségügyi állapotfelmérésen is részt vehettek a Rózsa Művelődési Házban december 1-jén tartott adventi vásáron.

Kaltenecker Erika, az intézmény művelődésszervezője úgy vélte, jól sikerült a vásár. Az érdeklődők folyamatosan érkeztek a művelődési házba, és bár tömeg nem volt, az árusítóasztalok körül mindig akadt vásárló. A kínálat igen változatos volt: az ilyenkor hagyományosan kínált biotermékek – lekvár, méz, különféle kozmetikumok – mellett számos apró ajándék, igényes bizsu, kötött sapka, sál, kesztyű és természetesen szebbnél szebb adventi koszorúk, karácsonyi asztali díszek között válogathattak az ünnepre készülődők.

– Az L-Térő Alapítvánnyal közösen arra törekedtünk, hogy ne csupán egy egyszerű karácsonyi vásárt rendezzünk, hanem az idelátogatók különféle egészségügyi szolgáltatásokat is igénybe vehessenek. Ugyanakkor akár egy állapotfelmérés vagy egy gyógymasszázs is lehet karácsonyi ajándék, ezért volt lehetőség utalványok vásárlására is – mondta Kaltenecker Erika.