Utcabál Pestszentimrén

Írta:  2014.01.06.
Hagyományos előszilveszteri mulatságot rendezett az Együtt Pestszentimréért Egyesület december 30-án a Pestszentimrei Sportkastélynál.

Sötétedéskor néhány bátortalanul toporgó ember jelezte, a Sportkastélynál készülődik valami. A helyieknek azonban már nem kellett a hírverés, mindenki tudta, hogy az Együtt Pestszentimréért Egyesület negyedik alaklommal rendezi meg hangulatos előszilveszteri utcabálját. Az érkezők először a Sportkastélyba húzódtak be melegedni, ahol az asztalokat összetolva növekedtek a társaságok.
Bent, a büfé kínálata is a szilveszteri ízeket idézte, volt forró tea, forralt bor, virsli és szendvicsek. Kint, viszont a Chameleon zenekar készülődött, és amint felcsendültek az első dallamok már megmozdult a Sportkastély elé gyűlt tömeg. Az Imrén már többször fellépő zenekar 2007-ben alakult Siófokon, de azóta az ország bármely területén találkozhatunk velük, ahol színvonalas produkcióikkal szórakoztatják a közönséget. Ez nem volt másként ezen a hideg téli estén sem a Sportkastély előtt, ahol jellemzően inkább magyar előadók népszerű slágerei csendültek fel, felidézve a régi korok nyári utcabáljainak hangulatát. Így végül a fagyos idő ellenére is fergeteges mulatság kerekedett.