Előszilveszter a Sportkastélynál

Írta:  2014.12.23.
Negyedik alkalommal lesz előszilveszteri utcabál Pestszentimrén.
Negyedik alkalommal lesz előszilveszteri utcabál Pestszentimrén. A Sportkastély melletti parkolóban december 30-án 19 órától vár óévbúcsúztatóra mindenkit az Együtt Pestszentimréért Egyesület.

- Lassan hagyománnyá válik, hogy szilveszter előtt egy nappal közösen, zenével, tánccal, jó hangulatban zárjuk le az évet – mondta Újvári Miklósné a programot szervező egyesület elnöke. – Annak idején azért választottuk december 30-át, hogy azok is el tudjanak jönni, akik szilveszterkor máshova hivatalosak, házibuliban vagy egy szórakozóhelyen szeretnének mulatni. A Sportkastély parkolójában a forgalomtól elzárt helyen leszünk, és ez ideális az időseknek, családosoknak is. A korábbi rendezvények is azt mutatják, hogy rengeteg gyerek jön el a szüleivel, és színes álarcban, vagy csillámló műhajjal a fejükön fújják a papírtrombitát.
A mulatságon a Chameleon zenekar húzza a talpalávalót. Az együttes az EPE rendezvényeinek állandó hangulatfelelőse, a reperotárjuk a rockzenétől a tánczenéig mindenféle stílust felölel.
- A közönség összetételétől függően egy estén belül is rugalmasan változtatnak műsorukon, így mindig a megfelelő talpalávaló szól a színpadról – tette hozzá Újvári Miklósné.
A rendezvényre a belépés díjtalan.