Fagyos idő? Remek hangulat!

Írta:  2015.01.01.
A hideg idő ellenére sem volt érdemes otthon ülni december 30-án. Az előszilveszteri utcabál idén is összehozta a környékbelieket.
Az Együtt Pestszentimréért Egyesület negyedik alkalommal tartott előszilveszteri utcabált a Sportkastély melletti területen. Az óévbúcsúztató rendezvényen a talpalávalót az egyesület rendezvényeinek állandó hangulatfelelőse a Chameleon zenekar húzta, melynek tagjai dacolva a mínuszokkal most is remek bulit csaptak. Rock'n'roll-tól a popp zenéig szóltak a dallamos, táncra csábító ritmusok. Akin viszont úrrá lett a didergés az épület büféjében forró tea, forralt bor és némi harapnivaló kíséretében melegedhetett.

Az előszilveszteri mulatságra előkerültek a hagyományos maskarák; álarcok, parókák és trombiták, akinek pedig még nem volt, az a helyszínen beszerezhette a legcsillogóbb és leghangosabb darabokat. Voltak, akik csak a 31-ei bulira hangolódtak, de akadtak idősebbek és kisgyerekesek is, akiknek amúgy nincs lehetőségük máshol ünnepelni.
– Mi ugyan már nem ropjuk kint a táncot, de szívesen eljövünk, mert a karácsonyi sütés-főzés után jó egy kicsit kimozdulni. A szilveszter estét már évek óta csak otthon töltjük, így itt egy kicsit kikapcsolódhatunk és beszélgethetünk az ismerőseinkkel – mesélte egy helyi nyugdíjas házaspár.