Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 25 május 2016

Jubileumi ünnepséget rendezett a Hétszínvirág Bölcsőde fennállásának 50 éves évfordulója alkalmából május 19-én.

Kategória: Kultúra

Cáfolta Ferencz István interpellációját Szarvas Attila. Az alpolgármester szerint a német nemzetiségi önkormányzat révén beadott dokumentumok igazolják, hogy megtartották a képviselő által hiányolt nyelvtanfolyamot.

Kategória: Webhíradó18

Tizenegy kerületi tánccsoport lépett fel a Kondor Béla Közösségi Ház első táncnapján a Kossuth téren. A riport a hangulatos eseménysorozatba enged betekintést.

Kategória: Webhíradó18

A tízéves testvérvárosi kapcsolatot újították meg a kerület, és a bajor testvérváros, Roding képviselői. Ebből az alkalomból kiállítás is nyílt a Kossuth téri galériában. A riportban Alfred Wittmann, Roding polgármestere, Mester László, korábbi polgármester, valamint Szarvas Attila, testvérvárosi kapcsolatokért felelős alpolgármester beszél az esemény jelentőségéről.

Kategória: Webhíradó18

Gazdag programok színesítik a nyári táborokat.

Kategória: Sport

Egy szakkönyvvel többet kapnak mostanától a Gólyahír csomagra jogosult családok.

Kategória: Önkormányzat

Idén az önkormányzat 23 iparosított technológiájú lakás felújítására adott megrendelést a Városgazda számára.

Kategória: Önkormányzat

Zenei műfajok kavalkádja, tiszta dallamok, szemnek tetsző megjelenés jellemezte a Karinthy Frigyes Gimnázium aulájában május 20-án megrendezett Kerületi Ifjúsági Zenei Fesztivált.

Kategória: Kultúra

Az elmúlt évben több mint 16 kilométernyi járdát építettek vagy újítottak fel Pestszentlőrincen, illetve Pestszentimrén.

Kategória: Önkormányzat