TV18 (2676)

Szinte a nulláról építette újra a Városgazda, a környéken élők legnagyobb örömére.

Nagyobb vitát egyes személycserék váltottak ki a kerületet irányító koalíció és az ellenzék között.

A helytörténeti vetélkedőn az iskolásoknak a magyar fizikus életével és munkásságával kapcsolatos külső helyszíneket kellett felkutatni a kerületben.

2in1 videónkban megmutatjuk a nyitó kisfilmet.

A Karinthyban ma tartják a pótnapot. A Pogányban törölték a vizsgákat a járványhelyzet romlása miatt.

Kapcsolódó videók

Menet közben variált a kormány. A 18. kerületi óvodáknak is egy hétvégéjük maradt a gyermekfelügyelet megszervezésére. De valamennyi intézmény megoldotta a feladatot.

A Tomory Lajos Helytörténeti Gyűjtemény ezen a nyáron kimondottan a gyermekeknek kedvezett. Több táborozó fiatalt is fogadtak különféle programok keretében.

A Pestszentimrei Sportkastély mögötti terület adja újabb otthonát a kerületi Baptista Gyülekezetnek. A néhány hónapos kijárási korlátozáshoz alkalmazkodva szabadtéren rendezik meg előadásaikat és istentiszteletüket a Baptista Gyülekezet hívei.

Hosszú idő után találkoztak először a Nyugdíjas Kézimunka Klub tagjai. Az otthon töltött idő alatt az alkotás adta számukra az örömöt. Most megmutatták egymásnak, milyen szépségek készültek a négy fal között.

A Szakály utca mellett elhelyezkedő zöld terület sajnos évek óta az illegális hulladéklerakók kedvelt helyszíne. A Civil Zöldítők Egyesülete ezúttal ezt a területet tisztította meg.