Elemek szűrése dátum szerint: csütörtök, 24 május 2012
Pándy Tamás alkotását, a Krepuska Géza életműve – A modern magyar fülgyógyászat megteremtőjének és családjának története című könyvet május 11-én a Zila Kávéházban mutatták be a meghívottaknak. Pestszentimre helytörténésze az utolsó polihisztornak nevezte a nemzetközi hírű orvost.
Kategória: Kultúra
Nemcsak a felnőtt kézilabda-bajnokság tart a hajránál, hanem az utánpótlás is, amely a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is sikeres évadot zár. Azok a fiatalok, akikről a sportrovat szólhat az elkövetkező években. Bár lehet, hogy mire rájuk kerülne a sor, már nem a mi zöld-fekete színeinkben szerzik a dicsőséget. A miértre is kerestük a választ, amikor Hutvágner Istvánt, a klub utánpótlás-szakágának vezetőjét, a juniorok edzőjét kérdeztük.
Kategória: Sport
A kerületi önkormányzat és a Vasvári Pál Polgári Egyesület kétnapos hagyományőrző bor- és toborzófesztivált szervez június 2-án és 3-án Pestszentimrén a Sportkastély mellett.
Kategória: Kultúra
2012.05.24.

Futópont

Kategória: Események
TV18 - A csapat az élsportnak megfelelő edzőteremben végezheti mindennapi munkáját az önkormányzat és a Nemes Fitnesz jóvoltából.
Kategória: Webhíradó18