Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 19 július 2013
Manno Miltiadész görög származású magyar művész alkotásaiból nyílt kiállítás július 8-án a Városháza Galériában.
Kategória: Önkormányzat
A Krúdy-kör kiállításmegnyitóval egybekötött zenés irodalmi estjét július 18-án tartották a Zila kávéházban.
Kategória: Önkormányzat
Az 5KOR Képzőművész Csoport munkáiból nyílt kiállítás Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban. A tárlat augusztus 3-ig tekinthető meg.
Kategória: Önkormányzat
Megújítja az önkormányzat a szerződést a vecsési önkormányzattal, így a Kandó téri és a Kassa utcai iskola diákjai továbbra is a megszokott magas színvonalú menzai ételeket fogyaszthatják.
Kategória: Önkormányzat
A Madách Filmklub ezen a nyáron is kiköltözik a Bókay-kertbe.
Kategória: Kultúra
A XVIII. kerületi Pedagógiai Intézet óvodai munkacsoportja által meghirdetett rajzversenyre 20 óvodából 150 gyermekrajz érkezett be.
Kategória: Kultúra
A tavalyi jótékonysági kezdeményezést folytatja pénteken délután a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Kategória: Sport
A kerületi gazdálkodás elmúlt évi zárszámadásáról június 12-én megjelent cikkünkkel kapcsolatban észrevétele volt Kőrös Péternek, az MSZP frakcióvezetőjének. A frakcióvezető szerint nem igaz, hogy az elmúlt esztendőben csökkent a kerület adóssága, miként az sem, hogy a jelenlegi városvezetés 2010 novemberében 10 milliárd forintot meghaladó tartozással vette át elődeitől a kerületet. Ughy Attila polgármester szerint a szocialisták ismét a számokkal bűvészkednek, de ezzel sem tudják a hibáikat eltussolni.
Kategória: Önkormányzat
Pillanatnyilag még nem lehetett tudni teljes bizonyossággal, hogy a 105. születésnapját nemrégiben ünneplő 1908 SZAC SE bennmarad-e a II. osztályban, vagy a másik XVIII. kerületi futballcsapathoz hasonlóan egy osztállyal lejjebb lesz kénytelen folytatni az ősztől. (Július 25-én dől el, hogy minden BLSZ II-es klub vállalja-e az indulást – A szerk.) Amikor a SZAC vezetőedzőjével, Maráczi Jánossal beszélgettünk, még semmi sem volt biztos…
Kategória: Sport
2013.07.19.

Vidám vizes nap

Kicsiket és nagyokat vidám vizes sportnappal vár július 20-án a Bókay-kert. A Strandoló sportnapon az aerobiké lesz a főszerep, a táncos testmozgás különféle válfajait lehet kipróbálni a Park Aerobic Center munkatársainak segítségével.
Kategória: Sport

Hír naptár

« Október 2016 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Csatlakozz közösségünkhöz