Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 18 szeptember 2015

A Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közművelődési és Sport Közalapítványa által kiírt Bécsi, Nyugat-magyarországi tanulmányút ösztöndíj pályázat nyertesei a kuratóriumi döntés alapján:

docLetöltés

A tanulmányút időpontja: 2014. szeptember 19-20.

A pályázat célja: A Helyi Környezetvédelmi Program, és a Zöldfelület Gazdálkodási Koncepció alapján szeretnénk kerületünket, környezetünket szebbé, tisztábbá tenni.

A környezeti nevelés és szemléletformálás az egységes fasorok kialakítása érdekében fontos a közterületek fásítása, figyelembe véve a már meg lévő fákat.

A pályázatban résztvevők köre: A pályázaton részt vehetnek kerületünk lakosai, és intézményei. (óvodák, iskolák, szociális intézmények)

Pályázat lebonyolításának módja:

A pályázat benyújtásához adatlap, ügyfélfogadási időben, az Ügyfélszolgálati Irodákban, illetve a Környezetvédelmi Csoport munkatársainál szerezhető be vagy letölthető docinnen >> és a www.zold18.hu oldalról.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás kérhető a 296-1423-as telefonszámon.

A pályázatokat 2015. november 2-án 12.00. óráig kérjük benyújtani.

Az igénylőnek vállalnia kell, hogy a kiadott facsemetét az igénylésben megjelölt közterületen szakszerűen ápolja. Annak esetleges eltűnéséről, károsodásáról haladéktalanul értesíti a Polgármesteri Hivatal Műszaki, Építéshatósági és Környezetvédelmi Irodájának Környezetvédelmi Csoportját.
Az akcióban csak lombhullató díszfára lehet pályázni. A kiültetésre kerülő fafajok meghatározásánál figyelembe kell venni az utca szélességét, a meglévő közművezetéket, a telepítésre kerülő fák lombkorona méretét, magasságát.
A fák szakszerű elültetését az Önkormányzat biztosítja, de a fák fenntartását az igénylőnek kell biztosítani.
A megadott határidőn túl beadott pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázatok elbírálásának módja: A pályázatok elbírálását a Műszaki, Építéshatósági és Környezetvédelmi Irodájának Környezetvédelmi Csoportja végzi.
Az egységes fasorok kialakítása érdekében az Önkormányzat fenntartja a jogot, hogy minden utcaszakaszra a benyújtott pályázatok alapján egyetlen fafaj (fasor) telepítését támogatja. A pályázat elbírálásánál előnyben részesítjük a teljes utcaszakaszra illetve lakótelepek esetében a háztömb előtti teljes területre benyújtott pályázatokat.

Bízunk abban, hogy felhívásunkra sok pályázat érkezik!

Budapest, 2015.

Pályázati felhívás - Városháza Galéria (1184 Budapest, Üllői út 400.) közösségi színtér 2015. évben történő használatával kapcsolatban (2015, 2014., 2013)

2015.

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Városháza Galéria 2015. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat a kiállítás lehetőségét nyitottá kívánja tenni az intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára.

pdfLetöltés - Pályázat

docLetöltés - Adatlap


2014.

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Városháza Galéria 2014. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat a kiállítás lehetőségét nyitottá kívánja tenni az intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára.(Beérkezési határidő: 2013. november 20. (szerda) 14.00 óra)

pdfLetöltés - Pályázati felhívás

docLetöltés - Pályázati adatlap


2013.

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Városháza Galéria 2013. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat a kiállítás lehetőségét nyitottá kívánja tenni az intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára.(Beérkezési határidő: 2012. november 7. (szerda) 14.00 óra)

docLetöltés - Pályázati felhívás

docLetöltés - Pályázati adatlap