Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 01 március 2017

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata pályázatot hirdet a 1096/2004. (XI. 25.) sz. képviselő-testületi határozatával elfogadott civil koncepcióban és a civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjéről szóló, Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének 55/2004. (XII. 21.) rendeletében foglaltaknak megfelelően az önkormányzat költségvetésében elkülönített Civil Alap terhére.
 

A részletes pályázati felhívás, a pályázati űrlap és a további szükséges dokumentumok megtalálhatóak:
 http://www.bp18.hu/onkormanyzat/palyazatok/item/850-civil-palyazatok
 

A pályázatok beadási határideje: 2017. március 24. péntek 12.00 óra

 

Kategória: Hirdetmények

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata pályázatot hirdet az 1097/2004 (XI. 25.) sz. képviselő-testületi határozatával elfogadott a kerületi egyházak, felekezetek, vallási közösségek pénzügyi támogatásának rendjéről szóló, Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének 56/2004. (XII. 21.) önkormányzati rendeletében  foglaltaknak megfelelően az önkormányzat költségvetésében elkülönített Kerületi egyházak támogatása sora terhére.

A részletes pályázati felhívás, a pályázati űrlap és a további szükséges dokumentumok megtalálhatóak: 
http://www.bp18.hu/component/k2/item/849-egyhazi-palyazatok

A pályázatok beadási határideje:  2017. március 24. péntek 12.00 óra

 

Kategória: Hirdetmények

FOTAV

 

 

 

 

Tisztelt Képviselő / Képviselet!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önök tulajdonában iiletve kezelésésben lévő, mellékelt címlistában szereplő cím allatt található épületük (épületeik) hőközpontjának illetve hőközpontjainak külső kivitelező bevonásával történő felújítási munkáit tervezzük 2017. I. félévében.

A kivitelezési munkák során a meglévő műszakilag elavult hőközponti berendezéseket elbontjuk és helyette új, korszerű, távfelügyeleti rendszerünkhöz csatlakoztatható berendezéseket építünk be.

A felújítás alkalmával a hőközpont elektromos fogyasztásmérőjét is felülvizsgáljuk, és szükség esetén átalakítjuk úgy, hogy az az érvényben lévő szabványoknak és az ELMŰ Nyrt. jelenlegi előírásainak megfeleljen. Ebben az esetben épületük elektromos mérő- és kapcsolóhelyiségében is végzünk munkát, de ez az átalakítás nem érinti a ház egyéb elektromos hálózatát. Kérjük ezért, hogy a szerelés tervezett időpontjában – melyről előzetesen értesítjük – az elektromos helyiségbe történő bejutást szíveskedjenek lehetővé tenni.

A kivitelezési munkák pontos időpontjáról a kivitelezés megkezdése előtt legalább 2 hétel értesítjük Önöket, amelyben megadjuk a kivitelezés projektvezetőjének elérhetősét is, akihez kérdéseivel fordulhat, illetve a kivitelezés alatt jelentkező reklamációkat megbeszélgeti.

Ugyannakkor kérjük, hogy adja meg azt a lehetőleg mobil telefonszámot, e-mailcímet, amelyet a kapcsolttartás során használhatunk a kivitelezés előkészítése során.

A munkavégzés során előfordulhat a hőszolgáltatás időszakos leállítása, melyről előzetesen tájékoztatást adunk.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.

Irsz.

Cím

1181

Csontváry Kosztka Tivadar utca 15-23.

1184

Építő utca 10.

1184

Építő utca 24.

1184

Építő utca 6.

1184

Építő utca 8.

1181

Havanna utca 16-28.

1181

Havanna utca 2-14.

1184

Lakatos út 1/A-1/C.

1184

Lakatos út 1/D-1/E.

1184

Lakatos út 30.

 

 

Kategória: Hirdetmények