Elemek szűrése dátum szerint: szombat, 07 február 2015
A bajtársakkal együtt az önkormányzat vezetői és kerületiek egész tömege emlékezett a ma hajnalban halálos balestet szenvedett két rendőr tiszthelyettesre.
Kategória: Közélet
A Kossuth tér parkja Pestszentlőrinc központjának ékköve, így a terület rendezését kiemelt feladatként kezeli az önkormányzat. A tér összehangolt tervek szerinti felújításának részét képezte az első világháborús emlékmű környezetének rendbetétele.
Kategória: Önkormányzat
Második üzletét nyitotta meg a kerületben még december elején a Cseriti Szociális Szövetkezet.
Kategória: Civil
A január eleje óta tartó alapozó időszak során több edzőmeccset is játszott a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Kategória: Sport
Január végén, február elején Németországban járt az 1908 SZAC KSE korfballcsapata. A gárda rangos nemzetközi tornán vett részt, amelyen a hatodik helyet szerezte meg a rajthoz álló nyolc csapat között. Hack Barnabás, az együttes vezetőedzője beszélt az eseményről.
Kategória: Sport
Ma este 18 órakor a kerületi rendőrkapitányság épületénél csendes megemlékezést tartanak a kollégák a hajnalban meghalt két rendőr tiszteletére.
Kategória: Közélet
Életének hetvenhetedik évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt az egykori szövetségi kapitány, az 1992-es barcelonai „aranyolimpia” sikerkapitánya, Moravetz Ferenc.
Kategória: Sport
Minden bizonnyal emlékezetes sportnapot rendeznek február 21-én a Pestszentimrei Sportkastélyban.
Kategória: Sport
Nem akármilyen bravúrt könyvelhetett el kerületünk büszkesége az év első Grand Slam-versenyén, az Australian Openen.
Kategória: Sport

A 7. héten folytatódik a szennyvízcsatornázás a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése projekt keretében Pestszentlőrincen és Pestszentimrén. A kerületben összesen 90 kilométernyi csatorna épül 2015-ig.

Kategória: Sajtóközlemények