Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 30 január 2019

Új rendszer segíti a betegek azonnali vizsgálatát és továbbirányítását.

Kategória: Közélet

Nyolc éve a Kondorban, víg kedélyű nyugdíjasokkal

Kategória: Kultúra

 

Ismét megnyitotta kapuit az MSZP kerületi irodájában január 28-án a Bal 18 Közéleti Kávézó. A vendég Horváth Csaba főpolgármester-jelölt volt.

Kategória: Közélet

Az 50 éves Dohnányi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola jubileumi rendezvénysorozata keretében hangversenyt szervezett növendékei számára a Városháza Dísztermében.

Kategória: Webhíradó18

Gyermekfarsangot rendezett a Kondor Béla Közösségi Ház.

Kategória: Kultúra

 

felhívás aláírt

A pályázat benyújtásával hozzájárulok, hogy Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Polgármesteri Hivatala a személyes adataimat kezelje. A Hivatal adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés célja a kerületi lakos azonosítása, a vele történő kapcsolattartás és kommunikáció, amit kizárólag a "Szebb, virágosabb kerületünkért" pályázathoz használunk fel.

Kezelt személyes adatok: név, lakcím, e-mailcím, telefonszám

A pályázat lezárta után az adatokat töröljük 1 év múlva.

Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő részemre postai úton levelet, elektronikus úton e-mailt küldjön, telefonon hívás kezdeményezzen. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.

Adatkezelési tájékoztató és az adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: https://www.bp18.hu/kozerdeku/adatvedelmi-informaciok

Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom

Továbblépés a pályázati űrlap kitöltéséhez

Kategória: Hirdetmények

Hír naptár

« Október 2015 »
H K Sze Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Csatlakozz közösségünkhöz