Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 08 június 2011
Az iparvágány melletti harcokról szeretne dokumentum-felvételeket készíteni Csürke Károly 1956-os nemzetőr. Reméli az anyag az iskolákba is eljut majd.
Kategória: Közélet
Lakossági képviselet és szakértők bevonásával kezdte meg működését a napokban a csapadék- és talajvíz-elvezetésével foglalkozó munkacsoport. A gondok végleges megoldása a főváros feladata, de a csoport sokat tehet a tünetek kezelése érdekében.
Kategória: Önkormányzat
A Lehet Más a Politika a külső keleti körút (KKK) megépítése helyett a közösségi közlekedést fejlesztené a kerületi közlekedési koncepció közelgő felülvizsgálatakor. A párt tervei sok ponton megegyeznek Ughy Attila polgármester évek óta képviselt elképzeléseivel.
Kategória: Közélet
Itt a fagylalt szezon, a kánikula már többször ránk tört, jólesik ilyenkor a hideg fagylalt. Június 5-én rendezték meg az Év fagylaltja versenyt, az ország legjobb fagyi készítői mutatták be kreativitásukat a pestszentlőrinci Zila Kávéházban az ínyencek és a gyerekek legnagyobb örömére.
Kategória: Kultúra
Jubiláltak a kerületi vállalkozók, hiszen május végén a 60. klubnapot tartották a Városháza Dísztermében. Az ünneplés alatt azért komolyabb dolgokról is szó esett, például a kamarai törvény tervezett változásairól és a jövőre esedékes, ismét bevezetésre kerülő kötelező kamarai tagságról.
Kategória: Közélet
Bensőséges hangulatú ünnepségre tartottak május 30-án a rendőrkapitányság dísztermében. A közbiztonságért közalapítvány Szent György Díjat és Dicsérő Okleveleket adott át az arra érdemes rendőröknek. Az ünnepségen részt vett Ughy Attila, a kerület polgármestere, a kuratórium elnöke, Lévai István Zoltán alpolgármester és Kékesi András ezredes, kerületi rendőrkapitány.
Kategória: Önkormányzat
PARKVÁROS TELEVÍZIÓ A parasport ma már ugyanolyan profi munkát és szemléletet igényel, mint az élsport. Nézze meg Ön is!
Kategória: Webhíradó18
PARKVÁROS TELEVÍZIÓ Gyereknapon mindent szabad... Még azt is, hogy komolyan vegyük a legújabb magyar rapsztárt...
Kategória: Webhíradó18
PARKVÁROS TELEVÍZIÓ A kicsik játékosan sajátítják el azokat a sportokat, amelyeket csak kicsik sajáthatnak el igazán...
Kategória: Webhíradó18

Hír naptár

« Szeptember 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Csatlakozz közösségünkhöz