Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 15 július 2011
A szociális ügyek szerepeltek a legnagyobb súllyal a képviselő-testület július 7-i ülésén. A képviselők szavaztak az egészségügyben dolgozók bérének kompenzációjáról, és megvitatták a gyermekétkeztetés díjrendszerének átalakítását is.
Kategória: Önkormányzat
Az Együtt Pestszentimréért Egyesület idén ötödik alkalommal rendez utcabált Pestszentimrén, augusztus 19-én, a Hősök terén, az egykori Patika téren.
Kategória: Civil
A Nemes utca melletti ingatlanok építési övezetének besorolását a főváros 2006-ban véglegesítette. Ennek értelmében az ottani kertvárosi épületekhez képest magas három-négyszintes ingatlanok is épülhetnek. A fővárosi koncepció nem egyezik meg a helyi érdekekkel, melyek a kertvárosi jelleget szeretnék megőrizni.
Kategória: Önkormányzat
Hiába szorgalmazta az önkormányzat, csak töredéke kerülhet be a közfoglalkoztatásba azoknak a kerületi munkanélkülieknek, akiknek segítséget jelente ez a fajta támogatás. A legtöbben nem vállalják a munkát, vagy alkalmatlanok rá.
Kategória: Önkormányzat
Csaknem határidőn túl próbálták lehívni pénzeiket az ÖKO-pályázatos társasházak. Az önkormányzat aláírta a szerződéseket, és ezzel a két havannai társasház a pályázat finisébe érkezett.
Kategória: Önkormányzat
Magyarország legnagyobb nemzetközi repülőterét nem lehet, és nem kell bezárni. Azonban eljött az idő, hogy a jogsértések, a zaj elleni védekezés kapcsán a települések vezetői együttesen lépjenek fel a repülőtér környezetében élő lakosság egészsége érdekében.
Kategória: Önkormányzat
PARKVÁROS TELEVÍZIÓ - Nyúl Zsuzsa, kerületünkben lakó egykori tévésztár úgy döntött: megpróbál mindent megtenni az óvodai férőhelyek bővüléséért.
Kategória: Webhíradó18