Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 14 szeptember 2011
A Párizsban megrendezett gépíró-, gyorsíró- és szövegszerkesztő világbajnokságon Terjéki Krisztina a magyar csapat tagjaként gépírásból negyedik, szövegszerkesztésből második helyezést ért el. Kiutazását a kerületi önkormányzat is támogatta.
Kategória: Kultúra
Százezrekkel, milliókkal élhetett át lélektisztító napokat Gödölle Márton, a pestszentimrei római katolikus templom plébánosa. Az atya részt vehetett a Katolikus Ifjúsági Világtalálkozón, amelynek az idén Madrid adott otthont.
Kategória: Civil
Szeptember 17–18-án rendezik meg országszerte a Kulturális Örökség Napjai programsorozatot, amelynek célja az, hogy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, ingyenesen megtekinthetővé váljanak emlékhelyek, műemlékek, köztük olyanok is, amelyek máskor nem látogathatók. A Kulturális Örökség Napjait az Európa Tanács hirdette meg 1991-ben, Magyarországon 1999-től szervezik meg.
Kategória: Civil
Idén ünnepli megalakulásának 100. évfordulóját a Kossuth téri református gyülekezet. A centenáriumi év kapcsán már a nyár elején is rendeztek programokat, amelyek az elkövetkező időszakban folytatódnak.
Kategória: Civil
Évek óta minden hónap első csütörtökén csevegésre várja az érdeklődőket a Havanna-lakótelepi Szabó Ervin Könyvtárba Magyarné Debreczeny Edit könyvtáros asszisztens.
Kategória: Civil