Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 19 szeptember 2011
Fejest ugorhat, belefeledkezhet a sportba az, aki szeptember 24-én, szombaton ellátogat a Bókay-kertbe. Csupa-csupa fiatal, egészséges és tettre kész emberrel találkozhat, aki ugyanazt vallja, mint ami a rendezvény szlogenje: A sport a mi szívügyünk!
Kategória: Sport
Az önkormányzat továbbra is küzd a pénzügyi stabilitásért. Ennek érdekében megállapodást kíván kötni a távhőszolgáltatóval, és piaci értéken ad el egy komolyabb részvénycsomagot. Ám még ebben a helyzetben is van lehetőség arra, hogy egy állami pályázat segítségével fejlessze a kerületi sportlétesítmények rendszerét.
Kategória: Önkormányzat
Tapasztalt lovas képviselte a XVIII. kerületet a Nemzeti Vágta előfutamában. Schwarzenbald József szerint apróságon múlott, hogy Ippon nevű angol telivérje jobb eredményt érjen el. Ezért – mondja – ő jövőre újra nekivág, és nem bánná, ha ezt megint a kerület képviseletében tehetné.
Kategória: Sport
Izgalommal várt labdarúgó-mérkőzést játszottak szombaton délután Pestszentimrén, a Táncsics utcai pályán. A BLSZ I/B osztályának kerületi derbijét, a PSK–SZAC összecsapást a házigazda 2-0-ra nyerte.
Kategória: Sport
TV18 - Hamarosan közel száz helyen lehet olcsóbban vásárolni, vagy szolgáltatást igénybe venni a lakosoknak. Jön a Városgazda Kártya!
Kategória: Webhíradó18