Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 09 szeptember 2011
Tóth Balázsnál boldogabb ember nem sok volt az augusztusi Universiade tékwandó versenyei után. A kínai Sencsenben rendezett versenyen bronzérmet szerzett a nehézsúlyúak, a +87 kilósok mezőnyében.
Kategória: Sport
Megújult iskolaudvaron tarthatták az évnyitót a Kastélydombi Általános Iskola diákjai: a bejárat előtti régi balesetveszélyes kövezetet egy külső csatornajavítás után cserélték modern térkőre. Az igazgatónő szerint ez csak egy volt a temérdek probléma közül, amelynek megoldását korábban hiába kérték az önkormányzattól.
Kategória: Önkormányzat
Szakmai fórumot kezdeményez szeptemberben Gönczöl András, a Jobbik önkormányzati képviselője a közbiztonságról, mert úgy érzi, csak a szakmai és a kisebbségi szervezetek képviselőivel közösen lehet megoldást találni a problémákra.
Kategória: Közélet
A kerületi romák munkához jutását segíti az önkormányzat azzal, hogy a pályázati források kimerülésével egy hónapon át saját forrásokból ad feladatot mintegy húsz embernek.
Kategória: Önkormányzat
Módosítani fogja az önkormányzati bérlakásokról májusban meghozott rendeletét a képviselő-testület. A dokumentum egyes pontjai ellen a kormányhivatal emelt kifogást, ezért van szükség az újrafogalmazásra. Az ügy ugyanakkor sürgős, hiszen a városvezetés szeretné, ha a szociális bérlakásokra már szeptemberben pályázhatnának azok, akiknek valóban szükségük van rájuk.
Kategória: Önkormányzat