Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 27 november 2017

Kortárs képzőművészet a Velencei Biennálén címmel tartottak minikonferenciát a Kondor Béla Közösségi Házban.

Kategória: Webhíradó18

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság „Látni és látszani 2017 – egymásért” kampányt hirdetett meg.

A kampány célja:
Ősszel a megváltozott időjárási, látási és útviszonyok miatt Budapesten a közúti közlekedésben résztvevőknek fokozott baleseti veszélyhelyzettel kell szembenézniük, melyre sajnos sokszor nem készülnek fel. Ebben az időszakban a járművezetők egyik fontos felelőssége, hogy fordítsanak kellő figyelmet saját látásuk fontosságára.

Arra ösztönzi a kampány a gépjárművezetőket, hogy éljenek a felkínált lehetőségekkel, vagyis vizsgáltassák át járművüket és ellenőriztessék a látásukat, a vizsgálatok térítésmentesek.

A kampányban szervizek és optikusok folyamatosan kerülnek bevonásra az ország különböző részein.

Egy célirányos honlap is üzemel (www.latnieslatszani.hu). Ezen megtalálhatók az egyes szervizek, optikusok, illetve egy szerviz- és optikakereső szolgáltatás is.

 

 

Kategória: Hirdetmények

Terápiás sószobával gazdagodott a Dráva utcában lévő Lurkó-liget óvoda.

Kategória: Önkormányzat

Számos új játék, focipálya, padok és asztalok, illetve kiépített bográcsozó hely várja a kirándulókat a Péterhalmi erdő Sas utcánál lévő felújított parkjában.

Kategória: Önkormányzat

 

Átadták a Szebb, virágosabb kerületért verseny díjait.

Kategória: Civil

Bókaysok és csontvárysok jártak Erdélyben.

Kategória: Civil

Ötfordulós gasztronómiai versenyt rendezett az Idősekért-Fiatalokért Közalapítvány a kerületi diákhét keretében október 27-én a Pestszentimrei Ady Endre Általános Iskolában.

Kategória: Civil