Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 27 május 2015
Szakmai konferenciasorozatot indított dr. Molnár Ildikó címzetes főjegyző a hatóság jogkört gyakorló szakemberek számára.
Kategória: Közélet
Már csak a jó időt kell megrendelni május utolsó vasárnapjára ahhoz, hogy felhőtlenül szórakozhassanak a kicsik és a kicsit nagyobbak a Bókay-kert hagyományos gyermeknapi kavalkádjában.
Kategória: Kultúra
Ezzel a címmel nyílik meg a KÖKI Terminálban a Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény legújabb időszaki kiállítása, amely hétköznapi és muzeális értékű tárgyakat egyaránt felsorakoztat e kedves témakörökben. 
Kategória: Kultúra
Születésnapi ünnepséget tartottak május 23-án a Havanna-lakótelepen lévő Robogó óvodában, ugyanis az intézmény 35 évvel ezelőtt nyílt meg. A játékkal és énekléssel eltöltött vidám délelőtt csúcspontja természetesen a torták érkezése volt.
Kategória: Kultúra
Önkifejezésre és alkotásra bátorította a Pedagógiai Intézet a kerületi kisdiákokat. A rajzpályázat eredményeit május 21-én hirdették ki a Kondor Béla Közösségi Házban.
Kategória: Kultúra
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a nyomozást a rablók után.
Kategória: Közélet
Folytatnák a szervezők az első világháborús adriai hadszíntér magyar sikereinek emléket állító sorozatot a Vasvári egyesület tagjai – többek között ez derült ki Tóth Kálmán elnök előadásából a Polgárok Házában.
Kategória: Kultúra
Mentéstechnikai eszközöket vásárol a XVIII. kerületi mentőállomás abból a támogatásból, amelyet a képviselő-testület szavazott meg számára. Az önkormányzat először vállal részt a helyi mentők munkájának támogatásában.
Kategória: Önkormányzat
Folyamatosan gyűlnek az élelmiszer- és ruhacsomagok Kárpátalja magyar települései számára. Az iskolaév végégig még bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez.
Kategória: Civil

Hír naptár

« Július 2017 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Csatlakozz közösségünkhöz